Rejkbreak

Dagens kock-award går till moi!

Rejkpasta:

Olivolja
Burkräkor i lake
Körsbärstomater
Vitlök
Rödlök
Ruccola
Sugarsnaps
Parmesan
Chilipulver
Paprikapulver
Salt & Peppar
Pasta (typ Capelini)

Do:

Sätt på pastan. Dela tomater till hälften, krama ur räkorna (de släpper för mycket vatten annars). Häll mycket olivolja i en panna, släng i räkor, tomater och kryddor (efter smak men mkt chili!). Pressa i vitlök. Stek snabbt på medelhög värme.
Blanda i pastan.

Strö över ruccola, sugarsnaps, rå skivad rödlök, parmesan och Bon Appetite!




För två  personer behövs minst två burkar räkor! Just so you know...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0