Rejkbreak
Dagens kock-award går till moi!
Rejkpasta:
Olivolja
Burkräkor i lake
Körsbärstomater
Vitlök
Rödlök
Ruccola
Sugarsnaps
Parmesan
Chilipulver
Paprikapulver
Salt & Peppar
Pasta (typ Capelini)
Do:
Sätt på pastan. Dela tomater till hälften, krama ur räkorna (de släpper för mycket vatten annars). Häll mycket olivolja i en panna, släng i räkor, tomater och kryddor (efter smak men mkt chili!). Pressa i vitlök. Stek snabbt på medelhög värme.
Blanda i pastan.
Strö över ruccola, sugarsnaps, rå skivad rödlök, parmesan och Bon Appetite!


För två personer behövs minst två burkar räkor! Just so you know...
Rejkpasta:
Olivolja
Burkräkor i lake
Körsbärstomater
Vitlök
Rödlök
Ruccola
Sugarsnaps
Parmesan
Chilipulver
Paprikapulver
Salt & Peppar
Pasta (typ Capelini)
Do:
Sätt på pastan. Dela tomater till hälften, krama ur räkorna (de släpper för mycket vatten annars). Häll mycket olivolja i en panna, släng i räkor, tomater och kryddor (efter smak men mkt chili!). Pressa i vitlök. Stek snabbt på medelhög värme.
Blanda i pastan.
Strö över ruccola, sugarsnaps, rå skivad rödlök, parmesan och Bon Appetite!


För två personer behövs minst två burkar räkor! Just so you know...
Kommentarer
Trackback