Bruuuuuschan!
Ikväll bjuds det Bruschetta!
Du behöver:
Tomater
Färsk basilika
Vitlök
Flingsalt
Svartpepper
Olivolja
Citron
Färsk Baguette
Do:
Skär upp baguetten, in i ugnen på ca 200 grader och rosta i ca 5-10 min. Skålla, skala, kärna ur och finhacka tomaterna. Hacka basilikan. Blanda med olivolja, flingsalt, peppar och lite citronsaft.
Gnid de rostade brödet med en vitlöksklytfta och lägg på tomatröran.
Ev släng på en tunn skiva mozarella! MUMS!


Du behöver:
Tomater
Färsk basilika
Vitlök
Flingsalt
Svartpepper
Olivolja
Citron
Färsk Baguette
Do:
Skär upp baguetten, in i ugnen på ca 200 grader och rosta i ca 5-10 min. Skålla, skala, kärna ur och finhacka tomaterna. Hacka basilikan. Blanda med olivolja, flingsalt, peppar och lite citronsaft.
Gnid de rostade brödet med en vitlöksklytfta och lägg på tomatröran.
Ev släng på en tunn skiva mozarella! MUMS!


Kommentarer
Trackback