Gårdagens
Krubb bestod av någon konstig oxbiff jag inte tänker köpa igen... Alldeles för segt kött!!
Men tänkte tipsa om min fina ungstekta potatis.

Jag tömde kylskåpet, alltså man kan ta vad som finns hemma.
Igår använde jag:
Vitlök
Scharlottenlök
Rödlök
Sugarsnaps
Paprika
Blomkål
Morötter
Champinjoner
Potatis
Do:
Skrubba potatisen ordentligt och skär den i klyftor. Koka den ca 2 min. Slå av vattnet och häll på olivolja och de kryddor du önskar! Rekommenderar oregano men använde denna gång torkad basilika och paprikapulver. Håll fast kastrulllocket och skaka om grytan så allt blandas ordentligt. Blanda ihop med grönsaker i ungsfast form eller långpanna. Ugnen ca 15-20 min på 200 grader. KLART!

Men tänkte tipsa om min fina ungstekta potatis.

Jag tömde kylskåpet, alltså man kan ta vad som finns hemma.
Igår använde jag:
Vitlök
Scharlottenlök
Rödlök
Sugarsnaps
Paprika
Blomkål
Morötter
Champinjoner
Potatis
Do:
Skrubba potatisen ordentligt och skär den i klyftor. Koka den ca 2 min. Slå av vattnet och häll på olivolja och de kryddor du önskar! Rekommenderar oregano men använde denna gång torkad basilika och paprikapulver. Håll fast kastrulllocket och skaka om grytan så allt blandas ordentligt. Blanda ihop med grönsaker i ungsfast form eller långpanna. Ugnen ca 15-20 min på 200 grader. KLART!

Kommentarer
Trackback